Mediterrane krieltjes

Mediterrane krieltjes

Mediterrane krieltjes

Met maar weinig werk maak je de allerlekkerste aardappeltjes uit de oven.

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:


Voorbereidingstijd: 5 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Totale tijd: 45 minuten

Ingrediënten

400 gram krieltjes
Olijfolie
2 eetlepels Tijm
1 eetlepel Rozemarijn
1 eetlepel Grof zeezout

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Meng in een kom de krieltjes met olijfolie, tijm, rozemarijn en het grove zeezout. Zorg ervoor dat het geheel goed verdeeld is.
Verdeel de inhoud van de kom op een bakplaat (ingevet of met bakpapier) of in een ovenschotel.
Bak de krieltjes 30 - 45 minuten in de voorverwarmde oven.

Je kunt ook voorgegaarde krieltjes gebruiken. Hou dan een kortere baktijd aan van 20-30 minuten.
Bron/inzender: Mathieu

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus