Met maar weinig werk maak je de allerlekkerste aardappeltjes uit de oven.
Aantal personen: 2
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Totale tijd: 45 minuten
400 gram krieltjes
Olijfolie
2 eetlepels Tijm
1 eetlepel Rozemarijn
1 eetlepel Grof zeezout
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Meng in een kom de krieltjes met olijfolie, tijm, rozemarijn en het grove zeezout. Zorg ervoor dat het geheel goed verdeeld is.
Verdeel de inhoud van de kom op een bakplaat (ingevet of met bakpapier) of in een ovenschotel.
Bak de krieltjes 30 - 45 minuten in de voorverwarmde oven.
Je kunt ook voorgegaarde krieltjes gebruiken. Hou dan een kortere baktijd aan van 20-30 minuten.
Bron/inzender: Mathieu
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |